Anja Nøddebo

Jeg er fra et hjem hvor alkohol desværre var en afhængighed af en af mine forældre. Det meste af mit liv har jeg kæmpet med dårligt selvværd, kærlighed og en manglende følelse af at høre til og være god nok i denne verden. Det er mig en stor glæde og jeg er så taknemmelig for, at jeg nu kan hjælpe andre mennesker med livets udfordringer.

Jeg er heldigvis en meget nysgerrig sjæl & har et positivt & åbent sind. Det har givet mig mod til at modstå mange af livets udfordringer, både privat og arbejdsmæssigt. 

Jeg elsker nye udfordringer og meget videns begærlig hvad angår kroppen såvel som det spirituelle. 

Mit livsformål er at hjælpe mennesker med, at forløse både fysiske og psykiske spændinger, som skaber udfordringer i forhold til at kunne nyde og elske sig selv og sit liv.

Jeg laver personlige transformationer allerede ved første møde med enten træning, clairvoyance og/eller healing.

 

At være både coach, karate & pilates instruktør, hormonterapeut, clairvoyant medie og healer har givet mig en masse redskaber til at udføre min vision her i livet.

 

 Gennem Clairvoyance/medieskab har jeg en evne til at se dine blokeringer og hjælpe dig  med slippe fri fra negative tanker og blokeringer,

så du kan hjælpe dig selv til at finde din energi balance uden stress og negative tanker.

 

Som flere gange verdensmester, europamester & danmarksmester i karate, har jeg erfaret hvad det kræver mentalt men også fysisk, at nå sit mål.

Jeg gør din drøm til virkelighed.

 

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig er du hjertens velkommen til at kontakte mig via mail : info@pilatespro.dk