Spirituel rådgivning af situationer i dit liv

Er du et sted i dit liv hvor du er i tvivl, har svært ved at komme videre & se dine unikke muligheder for at skabe et nydelsesfuldt liv.

Clairvoyance er en unik mulighed for dig, til at blive rådgivet omkring dine muligheder,

når du har brug for hjælp til at få løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter du har lige nu i dit liv.

Jeg kan hjælpe med at bevidstgøre det, der ikke er synligt, men som alligevel kan skabe modstand i det mentale og endda sætte sig som fysiske skavanker.

At leve fuldt ud som dig selv

Igennem forskellige øvelser har jeg lært at finde ind til sjælen, mærke den fysiske krop, hvor bl.a. erfaringer, vaner og mønstre gemmer sig og hindrer os i at leve fuldt ud som os selv.

Alt, hvad vi bærer med fra fortiden, kan begrænse os både mentalt og fysisk. De uddannelsesforløb, jeg har været igennem, har givet mig dyb indsigt i dette.

Jeg giver både sessioner online eller ved fysisk fremmøde på adressen Mollerupvej 7 i Risskov.

Husk på.. Clairvoyance giver dig nogle muligheder, men tager ikke nogen beslutning for dig.

Du har altid din frie vilje og valg til at leve dit liv, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt for dig.

Navn
Jeg er indforstået med at afmelding af den bestilte tid, sker senest 24 timer før den aftalte tid til email info@pilatespro.dk, ellers kræves fuld betaling.

 

Healing

Gennem healing kan jeg lindre symptomer og hjælpe dig med, at igangsætte kroppens og sjælens selv helbredende processer.

Du kan have behov for healing af mange forskellige årsager f.eks psykisk uro, stress, nedtrykthed, udmattelse eller fysiske og psykiske smerter.

Ubalance kan opstå af mange ting f.eks stress, sorg, krise, fysiske såsom psykiske problemer. Healing vil hjælpe dig med at komme i et naturligt flow med din fysiske og mentale trivsel, hvor du er åben for livet, dets foranderlighed og de muligheder det indebærer.

Jeg kan hjælpe med at undersøge, hvordan du kan arbejde videre med fysiske forhindringer, psykiske forandringer eller andet, der dukker op undervejs i behandlingen.

I mit arbejde integrerer jeg også min viden fra træning, kost og hormonterapi.

Oftest starter jeg med at stille ind på dig via clairvoyance. Det giver mig muligheden for at undersøge, hvad der er den underliggende årsag til dit problem.

Derefter modtager du healingen. Du modtager healing der hvor den bedst støtter og styrker dig. Jeg healer gennem den åndelig verden.

Priser