Healing og klarsynb
Uncategorized

Clairvoyance & Healing

min rejse

Min egen indre rejse startede egentlig for ca. 4 år siden, da jeg igennem Camilla Nymand Bjerregaard selv blev kigget på i forhold til min fortid som jeg stillede mange spørgsmål til.

Det begyndte at åbne mig op for mine egne evner og derfor var det meget naturligt for mig, at starte på ’Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen’. Den var egentlig tænkt som en personlig udviklingsrejse, det blev det også, men meget mere til. Jeg har lært, gennem forskellige øvelser at finde ind i dybden i mig selv, sjælen og den fysiske krop, der hvor bl.a. de personlige erfaringer, vaner og mønstre ligger gemt og som kan hindre os i at leve i vores fulde JEG. Alt det vi har med os kan gøre, at vi begrænses både mentalt men også fysisk. uddannelsesforløbet har bevidstgjort dybe indsigter hos mig.

Jeg har vidst, at jeg havde nogle evner til at se og mærke mennesker og energier på et højere og dybere plan. Dette potentiale har nu givet mig muligheden for at hjælpe andre til at finde ind til sig selv.
Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at SE - få øje på deres fulde potentiale og støtte dem I at leve et autentisk liv med dyb kontakt til deres JEG. Dette JEG kan både være en bevidst ønsket tilstand, men det kan også være ’sjælen der kalder’ eller din indre kerne, der trænger til omsorg, restitution og/- eller genopbygning.

Healing

Jeg kan hjælpe med, at få øje på det, der ikke er synligt, men som kan skabe så megen modstand i det mentale felt eller sætte sig som fysiske skavanker, så det skaber stagnation eller måske endda ligefrem opleves som tilbage skridt. Healing og klarsyn er for mig uadskillelige redskaber og jeg arbejder som oftest på begge planer i mine seancer. Klarsynet giver mig muligheden for at undersøge årsagen til eksempelvis smerter, en krop der bøvler eller begrænsende overbevisninger.
Gennem healingen kan jeg lindre symptomer og sætte gang i kroppens og sjælens selvhelbredende
processer. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du hjemme hos dig selv, kan arbejde videre med fysiske forhindringer, psykiske forandringer eller andet der dukker op undervejs.
I mit arbejde integrerer jeg også min viden fra træning, kost og hormoner.

En session varer ca 60 min og foregår i min klinik på Rolighedsvej 45 i Risskov.
Det foregår på den måde, at vi starter med en samtale om dine udfordringer. Derefter foregår healingen liggende , hvor jeg sætter mine hænder på de steder du har dine udfordringer, eller jeg via klarsyn finder dem.

Det jeg oplever har skabt fremgang hos mine klienter er en blanding af træning / øvelser, indre traumer der skal forløses og mønstre der skal brydes.

Kontakt mig via e-mail info@pilatespro.dk eller SMS til 21710707, hvis du er interesseret, så mærker jeg ind om jeg kan hjælpe dig videre .

Pris 750 kr.