DNA TEST

DNA DIET – Målret og optimer din kost efter dine gener

Tænk hvis du en gang for alle kan få af vide hvilken kost & motion der passer helt præcist til netop dig og din krop, og som resulterer i at dit vægttab giver resultater.

Du behøver ikke længere at være forvirret over alle de forskellige kostråd der bliver givet.

For nogen er fedt rigtig godt og for andre mindre godt, det samme kan siges om kulhydrater, kød og alle andre fødevarer. Det samme gælder træningen, for nogen er hård træning optimalt og for andre er det måske udholdenhedstræning.

DNA Diet vil du ud fra dine gener få besked på hvilken kost sammensætning & træning der er bedst ud fra hvad dine gener fortæller.

Testen viser også hvilke gener som påvirker :

 - Lagring & fedt forbrænding

Viser i hvor høj grad du lagrer eller forbrænder fedt fra kosten.

-  Træningsrespons

Viser i hvor høj grad træning påvirker dit vægttab og hvilken intensitet og volumen der er mest effektiv.

-  Insulinfølsomhed, Sult- & mæthedsregulering

hvorvidt du registrerer om har tendens til overspisning - følsom for total-  & mættet fedt og kulhydrater.

-  Inflammation

Kan have påvirkning på insulinresistens, kroniske inflammationstilstande, stiger i takt med overvægt og falder i takt med vægttab

-  Døgnrytme

Viser hvordan din søvnrytme kan påvirke din evne til at forbrænde fedt

Pris: 1495 kr. + min session oveni på 1200 kr.

Du betaler via kontooverførsel til reg.nr. 9395 kontonr. 6739636, eller mobilepay til 21710707,, så snart din betaling er gennemført, bestiller jeg testen hjem til dig, husk at oplyse dit fulde navn og adresse ved betalingen. Testen bliver sendt direkte fra Nordic Labs til dig og der er vedlagt en returkuvert. Det kræver ikke en blodprøve, men blot en kindpodning, så let og smertefrit. Herefter aftaler vi en tid til en konsultation, der går ca. 4 uger til testresultatet kommer og sendes direkte til mig.

 

DNA SPORT – Målret og optimer din træning efter dine gener

Vil det ikke være fantastisk, at finde ud af, hvordan du kan optimere din træning, så du får allerstørst udnytte af din træning? Finde ud af, hvor meget din krop kan tåle af belastning uden at få skader og inflammation og hvor lang restitution netop din krop har brug for?
Du behøver ikke længere at være forvirret over de forskellige trænings tilbud der bliver givet.

For nogen er det rigtig godt med masser af udholdenhedstræning, for andre er det styrketræning der giver bedst resultat. Lige netop DNA Sport, fortæller dig lige præcis hvad du vil have gavn af og hvad der ikke vil være så godt for din krop, dine gener viser dine styrker og svagheder.

Testen viser altså hvilke gener som påvirker:

-  Dit udholdenheds- og styrkepotentiale, herunder kredsløb, hjerte/lunge og blodtryk

Hvor meget/lidt og hvor hårdt bør du træne

-  Din restitutionshastighed

Hvor lang pause skal du have mellem dine træningspas

-  Din disponering for inflammationstilstande og skader

Hvordan du bedst forebygger skader, inflammation og oxidativt stress.

Pris: 1995,-kr. + min session oveni på 1200 kr.

Du betaler via kontooverførsel til reg.nr. 9395 kontonr. 6739636, eller mobilepay, så snart din betaling er gennemført, bestiller jeg testen hjem til dig, husk at oplyse dit fulde navn og adresse ved betalingen. Testen bliver sendt direkte fra Nordic Labs til dig og der er vedlagt en returkuvert. Det kræver ikke en blodprøve, men blot en kindpodning, så let og smertefrit. Herefter aftaler vi en tid til en konsultation, der går ca. 4 uger til testresultatet kommer og sendes direkte til mig.

DNA HEALTH - hvilken kost og livsstil der har betydning for et sundt helbred?

Dine gener er utrolig vigtige i forhold til dit helbred, ud fra viden om dine gener kan du kortlægge både fordelagtige og knap så fordelagtige genvariationer, som kan  have betydning for disponering af livsstilssygdomme.

DNA Health kan hjælpe dig som har en sygdom, eller der i familien er alvorlige sygdomme og derfor kan være disponeret for en eller flere af disse livsstilssygdomme.

Testen viser hvilke gener som påvirker:

-  Kolesterol

hvor meget eller hvor lidt kolesterol skal der være i maden, hvordan mængden af fedt og dit blodsukker påvirker i forhold til hjerte-karsygdomme. Her kigges også på hvorvidt mængden af alkohol påvirker din sundhed.

- B-vitamin

hvor godt du optager B-vitaminer. B-vitaminer er bl.a. vigtige i forhold til hjerne- & nervefunktionen, nyrerne, hjertet & kredsløb, leveren, knoglerne. For nogen er det yderst vigtigt at få ekstra tilskud af disse vitaminer, da de simpelthen ikke kan få nok via kosten.

- Afgiftningsprocesser

hvor god du er til at eliminere og udskille affaldsstoffer og toksiner. For ikke at ophobe miljøgifte, tungmetaller, vores egne hormoner & andre dårlige stoffer, er det vigtigt at denne proces virker. Mængden af grøntsager kan spille en stor rolle i denne sammenhæng. Så spørgsmålet er om du får nok, enkelte skal ha op til 1kg grønt om dagen, for at afgiftningen virker optimalt.

- Inflammation

hvordan er din krops egenproduktion af inflammation. Er det for højt, påvirker det risikoen for udvikling af en lang række livsstilssygdomme.

- Antioxidant status

hvor god er din krop til at producere antioxidanter. Oxidativt stress er en slags ildebrand i kroppen og kan slukkes med antioxidanter. Hvis du ikke producerer nok selv, skal du spise mere end de 600 g. grøntsager som der i dag anbefales.

-Knogleskørhed

her ses på din evne til at optage og omsætte D-vitamin og kalk, set i forhold til at sikre stærkt knoglevæv. Der bliver også set på om koffein har en indvirkning på dine knogler. For nogen kan koffein være med til at nedbryde knoglerne.

-  Insulinresistens

viser din krops insulinfølsomhed og dermed risiko for udvikling af type-2 diabetes. her kigges bl.a. også på om du skal passe på kulhydrater, frugt & korn, i forhold til om du tager på af dem, eller dit kolesteroltal stiger

Inflammation: Tester for genetiske variationer, som påvirker kroppens egenproduktion og regulering af inflammation. Overvægt, hjertekarsygdomme, leddegigt og inflammatorisk tarmsygdom er associeret med inflammationstilstande.

Pris: 1995,-kr. + min session oveni på 1200 kr.

Du betaler via kontooverførsel til reg.nr. 9395 kontonr. 6739636 eller mobilepay, så snart din betaling er gennemført, bestiller jeg testen hjem til dig, husk at oplyse dit fulde navn og adresse ved betalingen. Testen bliver sendt direkte fra Nordic Labs til dig og der er vedlagt en returkuvert. Det kræver ikke en blodprøve, men blot en kindpodning, så let og smertefrit. Herefter aftaler vi en tid til en konsultation, der går ca. 4 uger til testresultatet kommer og sendes direkte til mig.