Healing

Healing & clairvoyance er for mig uadskillelige redskaber, og jeg arbejder altid på begge planer.

Clairvoyance, også kaldet klarsyn, klarhørelse og klarfølelse, det giver mig muligheden for at undersøge,

hvad der er den underliggende årsag til for eksempel smerter, en problematisk krop, indestængte følelser eller begrænsende overbevisninger.

Jeg arbejder både med chakra & engle healing.

Gennem healing kan jeg lindre symptomer og hjælpe med at igangsætte kroppens og sjælens selvhelbredende processer.

Jeg kan hjælpe med at undersøge, hvordan du er i dig selv, hvordan du kan arbejde videre med fysiske forhindringer,

psykiske forandringer eller andet, der dukker op undervejs i behandlingen.

I mit arbejde integrerer jeg også min viden fra træning, kost og hormonterapi.

 

Hør hvad nogle af mine kunder siger om deres oplevelse hos mig:

En session varer 60 min og foregår i min klinik på Dybbølvej 15B i kælderen i Risskov.

1 x healing 800 kr. – 3 x healing 2100 kr.

Hvis du har behov for at afmelde en bestilt session, skal det ske senest 48 timer før, ellers skal det fulde beløb betales.

Forbered dig til healing:

En healingsession foregår på den måde, at vi først taler om, hvad der udfordrer dig. Herefter foregår healingen, mens du sidder i en stol.

Det er vigtigt, at du er åben og kan give slip på al kontrol. Selvom du ikke tror på noget, er det vigtigt, at du alligevel er åben overfor, hvad der end sker under healingen. Du skal have fuld tillid til processen og huske, at du er tryg hos mig, for jeg er her for at hjælpe dig til at få det bedre.

Healing handler om at udrense og fjerne gamle, negative og indestængte følelser og blokeringer. Efter en healing reagerer alle forskelligt. Nogle føler sig meget trætte, andre fyldt med fornyet energi. Nogle kan have det som om, alting er meget værre, de føler sig kede af det, svimle eller skidt tilpas. Alt sammen handler det om udrensning af følelser. Det er en god idé at sørge for, at du ikke skal noget efter din healingsession, men at du bare kan tage hjem og lade healingen arbejde i fred og ro. En healing kan vare op til 14 dage. Du opnår de bedste resultater ved at gentage sessionen tre til fem gange.

Starten på min rejse

For fire år siden oplevede jeg selv, hvordan en session hos en behandler åbnede op for min fortid, som jeg stillede mange spørgsmål ved. Sessionen åbnede også op for mine egne evner, og der gik ikke længe, før jeg startede på en uddannelse som egentlig var tænkt som en personlig udviklingsrejse, men den blev meget mere end det.

At leve fuldt ud som dig selv

Igennem forskellige øvelser har jeg lært at finde dybden i mig selv, finde ind til sjælen, mærke den fysiske krop, hvor bl.a. erfaringer, vaner og mønstre gemmer sig og hindrer os i at leve fuldt ud som os selv.

Alt, hvad vi bærer med fra fortiden, kan begrænse os både mentalt og fysisk. De uddannelsesforløb, jeg har været igennem, har givet mig dyb indsigt i dette.

Anja Nøddebo_0007 copy

Mærke energier på et dybere plan

Jeg har altid været bevidst om, at jeg har nogle evner, og at jeg kan mærke mennesker og energier på et højere og dybere plan. Det potentiale har jeg nu udviklet, så jeg har muligheden for at hjælpe andre mennesker med at finde ind til sig selv.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til virkelig at se, så de kan få øje på deres fulde potentiale, og jeg hjælper dem til at leve et autentisk liv med dyb kontakt til deres ægte jeg. Det ægte jeg kan både være en tilstand, som de ønsker sig, men det kan også være det at følge et sjælekald, et kald til den indre kerne, der trænger til omsorg, restitution eller genopbygning.

Jeg kan hjælpe med at bevidstgøre det, der ikke er synligt, men som alligevel kan skabe så meget modstand i det mentale og sætte sig som fysiske skavanker. Det kan skabe stagnation eller måske endda tilbageskridt.

ahjem