Clairvoyance

Vejledning og rådgivning af situationer i dit liv, gennem den åndelige verden.

Clairvoyancen er en enestående lejlighed til at blive rådgivet omkring dine muligheder, når du har brug for hjælp til at få løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter du har i dit liv.  Uanset om det handler om selvudvikling, personlige potentialer, spiritualitet, helbred, arbejdssituation, parforhold, børn, bolig eller noget helt andet. En clairvoyant læser i klientens energier (aura). Clairvoyance bliver tit omtalt som vores 6. sans.

Indtil 1. marts er prisen 500 kr. for 1 session som varer 45 min. 1. marts 750 kr. pr. session.

Jeg giver både sessioner via tlf, facetime eller fysisk fremmøde.

Claivoyancen er en fortrolig seance som kun er mellem dig & mig. Jeg ønsker ingen personlige oplysninger før mødet.

Husk på.. Clairvoyance giver dig nogle muligheder, men tager ikke nogen beslutning for dig.  Du  har altid din frie vilje og valg til at leve dit liv, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt for dig.

 

Healing

Gennem healing kan jeg lindre symptomer og hjælpe dig med, at igangsætte kroppens og sjælens selv helbredende processer.

Du kan have behov for healing af mange forskellige årsager f.eks psykisk uro, stress, nedtrykthed, udmattelse eller fysiske og psykiske smerter.

Ubalance kan opstå af mange ting f.eks stress, sorg, krise, fysiske såsom psykiske problemer. Healing vil hjælpe dig med at komme i et naturligt flow med din fysiske og mentale trivsel, hvor du er åben for livet, dets foranderlighed og de muligheder det indebærer.

Jeg kan hjælpe med at undersøge, hvordan du er i dig selv, hvordan du kan arbejde videre med fysiske forhindringer, psykiske forandringer eller andet, der dukker op undervejs i behandlingen.

I mit arbejde integrerer jeg også min viden fra træning, kost og hormonterapi.

Oftest starter jeg med at stille ind på dig via clairvoyance. Clairvoyance, også kaldet klarsyn, klarhørelse og klarfølelse, giver mig muligheden for at undersøge, hvad der er den underliggende årsag til dit problem. Derefter modtager du healingen. Du modtager healing der hvor den bedst støtter og styrker dig. Jeg healer gennem den åndelig verden.

Hør hvad nogle af mine kunder siger om deres oplevelse hos mig:

En session varer 45 min og foregår i min klinik på Mollerupvej 7 – Mollerup golf Club

1 x healing 900 kr.

Hvis du har behov for at afmelde en bestilt session, skal det ske senest 24 timer før, ellers skal det fulde beløb betales.

Se video nummer 1

Se video nummer 2

Forbered dig til healing:

En healingsession foregår på den måde, at vi først taler om, hvad der udfordrer dig. Herefter foregår healingen, mens du sidder i en stol.

Det er vigtigt, at du er åben og kan give slip på al kontrol. Selvom du ikke tror på noget, er det vigtigt, at du alligevel er åben overfor, hvad der end sker under healingen. Du skal have
fuld tillid til processen og huske, at du er tryg hos mig, for jeg er her for at hjælpe dig til at få det bedre.

Healing handler om at udrense og fjerne gamle, negative og indestængte følelser og blokeringer. Efter en healing reagerer alle forskelligt. Nogle føler sig meget trætte, andre fyldt med fornyet energi. Nogle kan have det som om, alting er meget værre, de føler sig kede af det, svimle eller skidt tilpas. Alt sammen handler det om udrensning af følelser. Det er en god idé at sørge for, at du ikke skal noget efter din healingsession, men at du bare kan tage hjem og lade healingen arbejde i fred og ro. En healing kan vare op til 14 dage. Du opnår de bedste resultater ved at gentage sessionen tre til fem gange.

Starten på min rejse

For fire år siden oplevede jeg selv, hvordan en session hos en behandler åbnede op for min fortid, som jeg stillede mange spørgsmål ved. Sessionen åbnede også op for mine egne evner, og der gik ikke længe, før jeg startede på en uddannelse som egentlig var tænkt som en personlig udviklingsrejse, men den blev meget mere end det.

At leve fuldt ud som dig selv

Igennem forskellige øvelser har jeg lært at finde dybden i mig selv, finde ind til sjælen, mærke den fysiske krop, hvor bl.a. erfaringer, vaner og mønstre gemmer sig og hindrer os i at leve fuldt ud som os selv.

Alt, hvad vi bærer med fra fortiden, kan begrænse os både mentalt og fysisk. De uddannelsesforløb, jeg har været igennem, har givet mig dyb indsigt i dette.