Healing

Clairvoyance & healing, er for mig uadskillelige redskaber og jeg arbejder altid på begge plan.

Klarsyn og klarfølelse, giver mig muligheden for at undersøge årsagen til eksempelvis smerter, en krop der bøvler, indestængte følelser eller begrænsende overbevisninger.

Jeg arbejder både med chakra & engle healing.

Gennem healingen kan jeg lindre symptomer og sætte gang i kroppens og sjælens selvhelbredende processer.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du hjemme hos dig selv, kan arbejde videre med fysiske forhindringer, psykiske forandringer eller andet der dukker op undervejs.

I mit arbejde integrerer jeg også min viden fra træning, kost og hormonterapi.

 

 

 

En session varer 45 min og foregår i min klinik på Dybbølvej 15B i kælderen i Risskov.

1 x healing 1000 kr. – 3x healing 2500 kr.

Afmelding senest 24 timer før din valgte tid, ellers betales det fulde beløb.

Forbered dig til healing:

Det foregår på den måde, at vi starter med en samtale om dine udfordringer. Derefter foregår healingen siddende.

Det er vigtigt at du er åben og giver slip på al kontrol. Selvom du ikke tror på noget, er det vigtigt at du stadig er åben overfor hvad der end måtte ske under healingen. Ha fuld tillid til processen.
Du kan føle dig tryg hos mig, jeg er der for at hjælpe dig til at få det endnu bedre. 

Healing handler om at udrense/fjerne de gamle, negative, indestængte følelser & blokeringer.

Efter en healing er det forskelligt hvordan mennesker reagerer, du kan bl.a. føle dig meget træt eller opløftet med ny energi. Nogle kan føle sig værre, føle sig ved siden af sig selv, ked af det, svimmelhed eller kvalme. Det hele er udrensning af følelser. Sørg for at du ikke har booket din dag, så du kan lade kroppen arbejde med healingen i fred og ro. Healingen kan vare op til 14 dage.
De bedste resultater er efter 3-5 gange.

Starten på min rejse

Min egen indre rejse startede egentlig for ca. 4 år siden, da jeg selv blev kigget på i forhold til min fortid som jeg stillede mange spørgsmål til.

Det begyndte at åbne mig op for mine egne evner og derfor var det meget naturligt for mig, at starte på ’Livsmagi- og Klarsynsuddannelsen’. Den var egentlig tænkt som en personlig udviklingsrejse, det blev det også, men meget mere til.

At leve dit fulde jeg

Jeg har lært, gennem forskellige øvelser at finde ind i dybden i mig selv, sjælen og den fysiske krop, der hvor bl.a. de personlige erfaringer, vaner og mønstre ligger gemt og som kan hindre os i at leve i vores fulde JEG.

Alt det vi har med os kan gøre, at vi begrænses både mentalt men også fysisk. Uddannelsesforløbet har bevidstgjort dybe indsigter hos mig.

Anja Nøddebo_0007 copy

Mærke energier på et dybere plan

Jeg har vidst, at jeg havde nogle evner til at se og mærke mennesker og energier på et højere og dybere plan. Dette potentiale har nu givet mig muligheden for at hjælpe andre til at finde ind til sig selv.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at SE – få øje på deres fulde potentiale og støtte dem I at leve et autentisk liv med dyb kontakt til deres JEG. Dette JEG kan både være en bevidst ønsket tilstand, men det kan også være ’sjælen der kalder’ eller din indre kerne, der trænger til omsorg, restitution og/- eller genopbygning.

Jeg kan hjælpe med, at få øje på det, der ikke er synligt, men som kan skabe så megen modstand i det mentale felt eller sætte sig som fysiske skavanker, så det skaber stagnation eller måske endda ligefrem opleves som tilbage skridt.

ahjem