Holdundervisning

Holdtræning er for dig der kan li´, at træne sammen med andre og mærke den gode og styrkende energi der skabes når flere træner sammen. I min undervisning lægger jeg vægt på, at den individuelle får til rettet kroppen i de forskellige øvelser. Det er vigtigt for mig, at arbejde med din kropsbevidsthed, det gør, at du får det bedste ud af øvelserne både fysisk men også mentalt. Pilates er styrketræning på en kontrolleret og effektiv måde. I mit arbejde bruger jeg forskellige redskaber, som hjælper dig til, at få fat i så mange forskellige muskelgrupper som muligt + dit nervesystem bliver udfordret og styrket.

Holdundervisningen foregår på Rolighedsvej 45a. Gratis parkering ved bygningen eller ved kirken. Bus nr. 20 holder lige udenfor døren.

Træningen er mandage 8.30 – 9.45 og onsdage 8.30 – 9.45, der trænes i en time og det sidste kvarter er guidet meditation. (onsdag lukket)

Du kan vælge at betale pr. måned eller for 2 måneder ad gangen. 

Pris for 1 måned er 100 kr. pr. gang.

Har du ikke kendskab til pilates, bookes en time til introduktion hvor du lærer grundprincipperne. Pris 750 kr. send mail for booking af tid.

Du kan sagtens hoppe på midt i et forløb hvis der er plads. Send en mail til info@pilatespro.dk for booking midt i et forløb.

Hvis du er tilmeldt 1 ugentlig træning, og gerne ind imellem vil træne 2 gange ugentlig, har du muligheden for at købe drop in time hvis der er plads på holdet. Pris 100 kr.

Er du ikke tilmeldt et forløb, men ønsker en drop in time, kan det købes for 125 kr.

2 gange ugentlig træning -20% på anden time.

Gratis prøvetime.

Du medbringer blot din egen måtte til træning og et lille håndklæde.

Tilmelding og betalingsbetingelser:

For at sikre dig en plads er tilmelding nødvendig og betalingen skal ske en uge før. Send en mail til info@pilatespro.dk, du bliver sat på venteliste hvis holdene er fyldt op. Du er først tilmeldt et hold, når du har betalt via bankoverførsel eller via mobilepay.

Framelding af hold kan gøres op til 14 dage før start. Der bliver fratrukket et administrationsgebyr på 50 kr., resten af det indbetalte beløb vil blive tilbagebetalt.

Manglende trænings lektioner refunderes ikke.

Hvis et hold mod forventning ikke etableres pga. manglende tilmeldinger, returneres hele det indbetalte beløb.

Ved sygdom og ferie vil jeg skaffe en instruktør. Hvis dette ikke lykkedes vil beløbet for timen refunderes.

Betaling via bank:  9395  0006739636 Mobilepay 21710707 Husk at skrive dit navn og hvilken dag/dage du vil tilmeldes.

        

 Jeg underviser også i Århus hos:

AArhus Kiropraktor Center , Nybanegårdsgade 55 i Århus C –

Kontakt receptionen for booking og info på 86122888

Tirsdag fra 15.00 – 16.00 og 16.00 – 17.00

Torsdag fra 8.30 – 9.30 og 9.30 – 10.30

Her underviser jeg også 1-1 hvis du har brug for specifik træning tilpasset din krop.