Har du også prøvet mange forskellige kosttilskud, diæter eller måske diverse alternative behandlere, uden at få det markant bedre?

For at finde ud af hvad der præcist skaber ubalancer i din krop, bruger jeg laboratorietest. Med de forskellige laboratorie test, kan du få klarhed over hvad der foregår inde i din krop, og finde tilbage til en krop i balance.

Jeg arbejder med at finde ind til årsagen til dine symptomer. Med denne indsigt, kan jeg arbejde mere præcist og målrettet for at skabe balance i din krop igen.

Du vil kunne forstå din krop meget bedre når du får klarhed over hvor dine ubalancer ligger.

Jeg ser mennesket som et hele, hvor krop og sind konstant arbejder sammen. Derfor bruger jeg også mine clairvoyante evner til at hjælpe dig med eventuelle udfordringer, du end måtte have i forbindelse med dine ubalancer.

 

Jeg hjælper dig udfra dine behov, store som små, som kan være alt fra

  • vægttab
  • hjælp til stresshåndtering
  • få mere energi
  • af med PMS symptomer
  • stress og angst

Dette er blot nogle af de problematikker jeg arbejder med. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail med dine problematikker og jeg vender tilbage til dig indenfor 3 hverdage.

Det er forskelligt hvor mange sessioner du har brug for, alt efter hvad der skal arbejdes med. Min erfaring viser dog , at et forløb over ca. 3 gange, som oftest er det der er brug for.