Organix test

Er du en af dem der har prøvet alt, og stadig ikke kan finde rundt i junglen af råd om kost og tilskud som passer til din krop. Du har sikkert oplevet at noget virker en smule og andet virker slet ikke trods du har hørt det skulle være godt.
Der findes heldigvis råd for at du igen kan finde balancen i din krop – nemlig Organix testen som på celleplan viser hvordan din krop har det og hvad der skal til for at få den godt kørende igen.

Testen er for dig som ex. lider af:

 • træthed/manglende energi
 • tristhed/depression
 • smerter såsom gigt, fibromyalgi mm
 • mave/tarmproblematikker
 • hormonelle ubalancer
 • gentagne sygdomme og betændelsestilstande
 • stress, angst o.l

Jeg ser ofte, at kroppen har mangler på eks. vitaminer, mineraler for at opretholde en god sundhed.  Den rette kost og tilskud kan hjælpe kroppen til at komme ovenpå igen, så den selv kan klare sig. Det betyder ikke at du til evighed skal tage tilskud af forskellig art, men blot hjælper kroppens egen processer igang.

Testen bestilles gennem mig og koster 2875 kr.

Testen foretages med en urinprøve og du sender testen direkte til laboratorium hvor den bliver analyseret og sendes derefter til mig. Herefter aftaler vi en tlf tid, hvor vi gennemgår testen, du får den tilsendt via mail.

Du får en behandlingsplan for hvor du kan optimere i forhold til analysen. Min pris 1300 kr. ( analyse, tlf møde og behandlingsplan)

Kontakt mig via info@pilatespro.dk, hvis du ønsker at vide mere eller bestille en test.

Book tid

Testen viser:

 • Fedtforbrænding → Hvis du ikke omsætter dit fedt optimalt, så udvindes energien ikke korrekt og store dele af fedtet lagres desværre som uhensigtsmæssige fedtdepoter.  Denne test viser, om din fedtforbrænding er tip top eller om den skal understøttes på den ene eller anden måde.
 • Kulhydratforbrænding → Hvis dine kulhydrater ikke omsættes optimalt, fungerer dine celler heller ikke optimalt og du kan derfor opleve du er ekstra træt. Her viser testen om du er understøttet eller du har brug for hjælp til at optimere din kulhydrat omsætning.
 • Energiomsætning → Den mad du spiser giver næring til din krop og udnytter den til energi. Under fordøjelsen spaltes din mad til mindre dele, der indgår i de energidannende processer, som kun kan fungere optimalt, hvis de rette mængder næringsstoffer er tilstede.  Testen viser, hvor i kroppen, der er blokeringer og hvilke næringsstoffer, der med fordel kan understøtte og rette op på  din egen energiomsætning.
 • B-vitaminmangel → B-vitaminer indgår i enzymsystemer i hel din krop. Nogle at nævne: hjerte-kar-systemet, dit humør, din hormonbalance. Organix testen viser præcis hvilke B-vitaminer du måtte mangle.
 • Neurotransmittere → Bruges overalt i kroppen og er nervernes signalstoffer, som ved ubalancer, kan have indvirkning på dine tarme, dit humør og dit sind, men giver også vigtige informationer om kroppens stresstilstand. Testen giver et godt billede af hvor det kan være nødvendigt at sætte ind.
 • Leverafgiftningsfunktion → Leveren afgifter i forskellige faser, denne test viser din levers evne til at afgifte og udrense og hvordan du kan støttes i optimal leverafgifning.
 • Antioxidantniveau → Antioxidanter er meget vigtige i bekæmpelsen af de skadelige frie radikaler, der dannes i kroppen, når den bliver udsat for forurening både indvendigt men også udvendigt og  enormt vigtigt i forhold til immunforsvaret. Frie radikaler dannes bla fra forurening, tobaksrøg, pesticider, stråler og sygdom. Testen giver dig en status på din krops antioxidantniveau.
 • Overvækst af bakterier i tarmen → Har du overvækst af dårlige bakterier/svamp i tarmsystemet, påvirker det dit afføringsmønster. Hvis din fordøjelse ikke fungerer optimalt, vil du tilmed have svært ved at optage næring fra mad og kosttilskud optimalt. Dette påvirker ikke kun tarmene, men kroppen generelt. Testen giver svar på, hvorvidt du har en overvækst eller ej.
 • Overvækst af svamp i tarmene → For meget fast food, indtag af medicin og en stresset livsstil kan medføre overvækst af svamp i tarmen. Organixtesten giver dig svar på, om du har overvækst at svamp og bakterier.