ProLon® – vejen til en sundere krop og alderdom

ProLon® – vejen til en sundere krop og alderdom

Hvad er ProLon ®?

Dr. Longo udviklede ProLon ® “fasting mimicking diet (FMD)”, som er en plantebaseret kaloriefattig kost, som nærer kroppen med alt den har brug for. Næringsmæssigt kommer de fleste kalorier fra komplekse kulhydrater (grøntsager), sunde fedtstoffer (olivenolie) og plantebaseret protein fra nødder.  Undersøgelser har vist (klinisk forsøg med 100 deltagere), at denne diæt bl.a. kan ændre tegn på sygdom, nedsætte vægten(lavere BMI) og fjerne visceralt fedt(det som sidder omkring de indre organer), lavere blodtryk, lavere kolesterol, stærkere immunforsvar, sænke inflammation og inflammatoriske sygdomme, nedsætte niveauet af biomarkører forbundet med kræft og forbedre blodsukkerniveauet.  Dr. Longo´s forskning som er lavet på mus og mennesker viser hermed, at  pga "foryngelse" af de indre organer kan du mindske risikoen for diabetes, kræft, alzheimers, og hjerte- karsygdomme.  ProLon ®er udviklet af Dr. Longo og hans team og der ligger 20 år og 26 millioner dollars i forskning bag ProLon ®

ProLon ® , kommer i 5 små pakker (en til hver dag), er sammensat af plante-baserede energi barer, supper, drikkevarer og kosttilskud, alt sammen skabt og omhyggeligt designet til optimal indtagelse. FMD kuren består af 5 dage, den første dag består af ca. 1100 kcal og dag 2 til 5 består af ca. 800 kcal. Dette gentager du efter 25 dage og igen efter 25 dage, dvs. 3 kure á 5 dage på 90 dage. Forskningen er baseret på de 90 dage, så ønsker du alle de gode benefik, anbefaler jeg min. 90 dage.

ProLon ® er beregnet til sunde individer, der ønsker at optimere deres sundhed og trivsel, til overvægtige, svært overvægtige eller med andre typer af sygdomme, der ønsker at styre deres vægt på en enkel og sund måde og nyde de gavnlige virkninger af denne faste. Du bør ikke faste hvis du, er gravid, er alvorligt undervægtig (har lavt BMI)og / eller lider af anoreksi, seniorer over 70 år (medmindre du er usædvanligt sund) , enhver der er skrøbelig eller mennesker med lever- eller nyresygdom. Hvis du har en kronisk sygdom, skal du sørge for at kontakte din læge.

Hvem kan ikke følge ProLon ®?

1. hvis du er under 18 år.
2. Kvinder, der er gravide eller ammer.
3. Folk, der er allergiske over for soja eller valnødder, nikkel, selleri
4. Folk, der lider af spiseforstyrrelser (anoreksi, bulimi, BED).
5. Personer med lav BMI mindre
6. Mennesker over 70 år og / eller som er svage i helbredet (ofte udsat for influenza, feber, infektioner).
7. Personer med sjældne genetiske mutationer, der blokerer glucoseproduktion fra kilder som glycerol og aminosyrer.
8. Folk med en forhistorie med hjerte-kar-sygdom, såsom hjertesvigt.
9. Personer, der lider af kroniske sygdomme uden godkendelse fra den behandlende læge.
10. Folk tager medicin i kronisk tilstand uden lægens godkendelse.
11. Personer, der bruger insulin eller hypoglykæmiske lægemidler, kan kombinationen med DMD være dødelig.
12. Personer med særlige kostbehov, der ikke er kompatible med ProLon diætprogrammet.
13. Emner med nyre- eller leverforstyrrelser, der kan forværre på grund af lave glukose- og proLon-proteiner.
14. Folk, der har lavt blodtryk og / eller som har antihypertensiv behandling uden godkendelse fra den behandlende læge.
15. Atleter under træning eller konkurrenceperioder.

Hvem står bag ProLon ®?

Dr. Longo er født og opvokset i Genova i Italien. Han modtog sin bacheloruddannelse fra University of North Texas, hvor han som hovedkandidat i biokemi med en minor i jazzpræstationer. Han modtog sin Ph.D. i biokemi fra UCLA i 1997 og gjorde sin postdoktorale uddannelse i neurobiologi af aldring og Alzheimers sygdomme hos USC.

Han er i øjeblikket professor i gerontologi og biologiske videnskaber og direktør for Longevity Institute ved University of Southern California. Hans seneste undersøgelser handler om kost interventioner, som kan påvirke stamcellerbaseret regenerering for at fremme en sund og lang levetid og derved undgå mange sygdomme.

Dr. Longo er anerkendt som en global leder inden for aldring og ernæring med over 100 publikationer i top 10, i  tidsskrifter  som Science, Nature, Cell, JAMA, Cancer Cell, Journal of Translational Medicine og meget mere.

Longo var en af ​​de første forskere til at identificere sukker som en aldrende accelerator og fastende som en proces til forbedring af levetiden. Ved at undersøge virkningerne af sult på gær opdagede Longo at sukker accelererer aldring og for tidlig død, dels ved at aktivere to gener kendt som Ras og PKA, der begge er kendt for at fremskynde aldring. Longo forklarer:

"At Walford, we were working with human samples and mice and it was very clear that not knowing about the genes and the molecular biology was going to greatly limit us in moving forward. The gamble was, let's move back to a very simple system and hope that what we learn about aging in this simple system applies back to humans. And I think the gamble worked. We did identify what I call the sugar pathway or the PKA or Ras/PKA, and then the protein pathway, the TOR-S6 kinase. "

Er du interesseret?  kontakt mig via email info@pilatespro.dk