Kost & hormoner

Jeg ser mennesket som et hele, hvor krop og sind konstant arbejder sammen.

Når vi ser på hele kroppen og din livsstil, kommer vi ikke uden om at tale om hormonerne. Dine hormoner er den biologiske korrespondance mellem vores hjerne og krop, deres indbyrdes balance er vigtig.

Det betyder, at du har et godt og stærkt helbred og dit sind vil være lyst og åbent.

Jeg arbejder med at finde ind til årsagen til dine symptomer. Med denne indsigt, kan jeg arbejde mere præcist og målrettet for at skabe balance i din krop igen.

Du kan se mig som en slags detektiv, da det kan være så mange andre steder det er gået galt, end lige der hvor du mærker dine symptomer.

For at finde ud af hvad der præcist skaber ubalancer i din krop, bruger jeg f.eks. spørgeskemaer, laboratorietest, kosttilskud,  urter og DNA test. Alle kroppe er forskellige og alle har brug for forskellige ting for at fungere optimalt. Min erfaring viser indtil videre, at med en næringsrig kost og en finjustering af livsstilen, vil mange mærke en forskel i positiv retning.

Jeg hjælper dig udfra dine behov, store som små, som kan være alt fra

  • vægttab
  • hjælp til stresshåndtering
  • få mere energi
  • af med PMS symptomer

Dette er blot nogle af de problematikker jeg arbejder med. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail med dine problematikker og jeg vender tilbage til dig indenfor 3 hverdage. Mail til info@pilatespro.dk

Det er forskelligt hvor mange sessioner du har brug for, alt efter hvad der skal arbejdes med. Min erfaring viser dog , at et forløb over ca. 3 gange, som oftest er det der er brug for.

Jeg hjælper dig til at elske din krop fuldt ud.

Du finder min klinik på Dybbølvej 15B i Risskov