Kunderne siger

Lisbeth

“jeg er så glad for dit online pilates univers – min krop er glad for
det 😊 jeg kan virkelig mærke at min krop ligesom vågner op muskulært
har tidligere gået en del til pilates hold men oplevede det som meget
ensformet og som om mine muskler faldt i søvn. Ved dig er det så
spændende og sjovt og virkelig funktionel træning på høj plan. Jeg er
fan 👍 “

Line Funch

Pilates Pro/Anjas online træning har været en super løsning for mig, da jeg på den måde kan supplere min ‘rigtige’ træning henne hos Pilates Pro. Det er let at bruge, og der er rigtig mange forskellige video, som har fokus på forskellige dele af kroppen. Samtidig er videoerne også af forskellige længder, så det er let at få passet ind i hverdagen. Online træning har muliggjort, at jeg kan nå op og træne 1-3 gange om ugen, og det er bare fantastisk, for det er det, der skal til for at holde min krop sund, stærk og bevægelig.

Annette Kirk

Pilates Pro online giver mig frihed til at træne når og hvor jeg vil.
Det kræver intet, andet end eget initiativ.
Videoer både med forskellige redskaber men også uden redskaber

Fra begynder til øvede.
Nemt at følge med og god instruktion til øvelser.
Der kommer løbende nye videoer ind, der er rigeligt at vælge i mellem og om jeg vil træne specifikt core, baller og ben, ryg eller en blanding.
Det er skønt at kunne lægge sig i den tid man nu lige har, slå op på telefonen og træn. Det bliver ikke nemmere !