Kunderne siger

Hvorfor går jeg til træning hosPilates Pro?

Det er sjovt at træne ustabilt.

Jeg får en bedre balance og bliver stærkere, specielt de steder der er svage i forvejen.

Min krop fungerer bedre og det smitter af på andre aktiviteter.

Det bliver aldrig kedeligt. Der er plads til alle, intet konkurrencemoment.

Jeg bliver mere bevidst om at bevæge mig korrekt.

God og motiverende undervisning.”

Kirsten


“Jeg har fået en super god personlig vejledning og træning i pilates hos Anja. Pilates har styrket mine muskler og dermed holdning i ryg og nakke og som følge heraf har jeg ikke så mange smerter i nakke/skuldre og hovedpine. Tusind tak til dig Anja.” 

Sofie


Anja´s pilates træning har gjort en uvurderlig forskel for mig både i forhold til (fravær af) smerter og i forhold til almen velvære! Efter en pilates time er man strakt ud, man har fået styrket både store og ikke mindst små muskelgrupper, og man har samtidig haft en blanding af en trænings- og en wellness-oplevelse; kontorskuldrene falder på plads og ryggen rankes – både fysisk og mentalt…
Ubetinget og varm anbefaling herfra!

Lotte Svane


Jeg er ikke den sporty type og har tidligere haft svært ved at holde fast i aktiviteter der har med sport og motion at gøre – og nu har jeg gået til Pilates hos Anja i syv år!

Pilates er godt for mit kropslige velvære, for mit humør og for hele min energi.

Jeg har tidligere døjet med mange lændesmerter, men Pilatestræningen holder det fra døren. Det at få styrket centrum i kroppen samt alle mulige små muskler som jeg ikke vidste eksisterede,  giver mig en styrke, såvel mentalt som fysisk.

Jeg har nogle forskellige aldersbetingede skavanker som kunne besværliggøre øvelserne, hvis ikke det var fordi, at Anja er virkelig god til at foreslå alternativer, så jeg aldrig har nederlags følelse, men tværtimod oplever at “glasset er halvt fuldt (ikke halvt tømt)”.

Derudover er Anja meget omsorgsfuld i forhold til at rette ind og sikre at øvelserne bliver gjort korrekt og gør gavn og ikke skade.

Dette gør at jeg altid føler mig i trygge og kompetente hænder når jeg træner Pilates hos Anja.

Jeg har nogle udfordringer i forhold til senfølger efter brystkræft, spændinger i arvæv og stramhed i armhulen p.g.a. manglende lymfekirtler.

Også dette bliver bedre af at lave Pilates. Anja tager hånd om det og tager hensyn til det. Det giver mig en dejlig tryg fornemmelse.

Mine allerbedste og varmeste anbefalinger til en dygtig, kompetent og omsorgsfuld lærer med en dejlig energi til os deltagere.

Rie Larsen


“jeg har i mange år været plaget af min ømme ryg. Jeg har et arbejde hvor jeg ofte sidder og opererer statisk i den samme skæve holdning, hvilket ikke er gavnligt for min ryg. Jeg forsøgte forskellige trænings metoder på egen hånd, men det var først da jeg  kom i personlig træning og vejledning hos Anja Nøddebo fra Pilates Pro, at tingene blev permanent bedre. Jeg fik instruktion i pilates og var gennem 1½ år i fortsat træning og overvågning, så min skæve ryg blev rettet op, og alle de små muskelgrupper langs ryggen blev styrket.

I dag kan jeg holde min ryg ved lige ved svømning 3 gange ugentlig, og jeg kan nu arbejde som før, uden rygproblemer!

Jeg er dybt taknemmelig for den professionelle og kometente behandling jeg fik af Anja Nøddebo.”

Lars Ingemann

Dyrlæge Højbjerg 


“Enetime i pilates er for mig en helt grundlæggende hver uge, når jeg har stillesiddende arbejde. Min krop bliver udstrakt, trimmet og helt afgørende for mit velvære resten af ugen.

Samtidig er det basis for min løbetræning, og den kombination er helt uovertruffen. Anja er meget dygtig til at spørge ind og tilpasser træningen hele tiden”

Lene..


Jeg blev anbefalet pilates hos Anja af en veninde og det er jeg rigtig glad for.
Jeg startede med pilates for at styrke min krop og for at blive bevidst om korrekt træning, til opretholdelse af en god kropsholdning.
Siden jeg startede, har jeg oplevet en mærkbar ændring af min krop.
Jeg kan varmt anbefale pilates.

Kh
Anne Mette