Online univers

Velkommen til mit online univers “Live a life you love in a body you love” med masser af trænings videoer, alt fra begynder til øvede. Få en stærkere krop og bedre holdning med pilates.

Hvis ikke du har balance i dine muskler for- og bag på kroppen, vil du bl.a. mærke smerter, ubehag eller være mindre bevægelig. Over længere tid kan dette forårsage kroniske smerter, diskus problemer, slid på knogler og brusk mm. Der er både træning med og uden redskaber, så du kan vælge præcis det som passer til dig, der hvor din krop er lige nu. 

I universet vil der også være inspiration til kost, vægt og din hormonbalance så du kan holde din krop smuk og vital. En bodyscan får dit nervesystem i balance.

Du kan tage en hormonquiz og finde dine hormonelle ubalancer og til hvert hormon er der sundhedsfif til hvordan du kan få det endnu bedre.

Vil du være med så lover jeg dig, at du er nærmere på din vej mod mere velvære og krops nydelse end aldrig før 😉

Der vil løbende komme nye pilates videoer og input til kost, urter, kosttilskud og hormoner.

Du har muligheden for at være med i en lukket Facebook gruppe, hvor vi støtter og hjælper hinanden og du kan være med til at give input til indholdet. Når du har betalt første gang kan du her tilmelde dig FB gruppen:

https://www.facebook.com/groups/158408538307677/