Personlig healing via email

Personlig Healing

Ved healing genskaber jeg balance i din krops energier ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalancer. Jeg bruger ydeligere mit klarsyn til at se om der ligger svar på dine problematikker. Tanker og følelser er energi som sætter sig i din krop, gode tanker og følelser skaber god flow og energi, dårlige tanker og følelser skaber blokeringer og ubalancer i dit flow og energi.

Du skal blot sende mig en email med beskrivelse af dine problemer eller udfordringer, så bruger jeg mine healing og klarsyns evner til at lave en video til dig, som du kan gemme forevigt.

Lidt om hvad ubalance i dine chakra kan opleves som:

Rodchakra som ligger nær halebenet:
Ubalancer :manglende energi, dårlig selvtillid, selvværd, manglende jordforbindelse, fastlåste meninger, usikkerhed og svært ved at være tilstede her og nu, angst og frygt mm.
Harachakra som er i maven:
ubalancer: føler skyld og skam, vrede, dårlig selvtillid og selvværd, følelse af afmagt, aggresion, manglende kreativitet, svært ved at skelne mellem ego og sjælen mm
Solar plesux stedet mellem ribben og under brystbenet
Ubalancer: følelse af utilfredshed, indre uro og stress, manglende frihedsfølelse, følelse af afmagt, manglende evne til at mærke egne grænser, overdreven ansvarsfølelse, mm.
Hjertechakra som er lige midt i brystet.
ubalancer: svært ved at modtage kærlighed fra andre og sig selv, behov for bekræftelse og anderkendelse, afhængig af omsorg eller opmærksomhed mm.
Halschakra: findes i halsen.
ubalancer: konfliktsky, behov for at dække halsen til, vanskelig ved at udtrykke egne behov og følelser, du sluger kameler (sorg,vrede,glæde osv) sætter dig i offerrollen mm.
Pandechakra findes i midten af dit hoved.
ubalancer: glemsomhed og manglende koncentration, synsforstyrrelser, migræne, mørkt og tungt sind, hovedet styrer uden at mærke kroppen m.m.
Kronechakra: som findes lige over dit hoved.
ublancer: angst og usikkerhed, dødsangst, stress, energiløshed, stoler ikke på livsprocessen, meningsløshed m.m.

Pris for en personlig healing er 500 kr., som betales via mobilepay når jeg har svaret tilbage på din henvendelse til mig.

Send mail

 

Personlig healing