Wellness retreat for krop, sind & sjæl

hos Thorséng Nature resort i Tåsinge

📅 11. – 13. november 2022

 

 

 

En wellness weekend med fokus på dig.

Min intention er at forkæle dig fra inderst til yderst. På det her sted, kan du kun få pulsen ned og få åbnet din sjæl og dit hjerte med alt hvad det indebærer.

Resorten har sammen med mig tænkt på alt, så du kan få en pause fra hverdagen og kun have dig selv i fokus.

Mine nøgleord for denne weekend er ro, nærvær, jordforbindelse og kærlighed til din sjæl og krop.

Jeg vil gøre mit bedste for, at du kan trække vejret dybt og ubesværet, komme ud af hovedet og ned i kroppen, få dig til at glemme tid og sted.

Om undervisningen

Undervisningen vil bestå af pilates, yin yoga, meditation, healing & clairvoyance, derudover er der havbad & saunagus.

Der er også timer med plads til, at du er dig selv, til fordybelse af det du oplever undervejs.

Du tager din egen måtte med, hvis du ikke har, findes yoga måtter i begrænset omfang på stedet, jeg har diverse redskaber som jeg tager med til pilates & yin yoga.

Jeg vil også bruge rene essentielle olier fra Doterra.

 

Lidt af programmet – du kan være med på alt, eller blot dele af det. Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer eller tilførsel af aktivitet, alt efter deltagere der er med.

                                                                 

Det smukke gemmested

Thorséng er beliggende på Tåsinge og lige midt i den smukkeste natur med skov og egen stand.

De smukke omgivelser både inde som ude, er med til at hjælpe os til at skabe ro, jordforbindelse, overskud, fred, nærvær, taknemmelighed, glæde, omsorg & ikke mindst kærlighed & rummelighed Du vil på resortet blive mødt af de virkelig engagerede bag Thorséng, deres venlighed og ildsjæle er med til at skabe et hyggeligt og smukt sted.

                                         

Luxury suites in the nature

Overnatningen er i glamping telte med udsyn til naturen, havet og åben himmel.

Teltene er udstyret med rigtige senge & masser af smukt interiør , du får både dyner og puder, så du vil sove godt & behageligt. Udenfor er der egen træterrasse med bænke.

                                            

 

Næring for krop og sjæl

Maden er vegansk, plantebaseret, økologisk, glutenfrit, sukkerfrit og baseret på lokale råvarer og ikke mindst madglæde 😉 Det lækre mad bliver tilberedt af Michelin kokken Benny Madsen.

Det er en stor kærlighedserklæring til din krop & dit sind. Du vil få en nærende og virkelig livsglad forplejning, som understøtter det som jeg vil tilbyde denne weekend.

                                                             Ønsker du at sove sammen med nogen du kender som skal med, venligst oplys dette via kontaktformularen. Når du har sendt din booking afsted, sender jeg en mail retur med info & faktura til betaling af retreatet. Du har første sikret din plads når du har betalt. Din tilmelding er bindende & dine penge gives ikke retur. Du har mulighed for at give pladsen videre til en anden, eller hvis jeg har nogen der vil overtage, som er på min venteliste.

OBS OBS OBS – booker & betaler du inden den 14/10 får du en gratis healing eller clairvoyance med i prisen (koster normalt 950 kr)

IKKE MED I PRISEN:

Drikkevarer til frokost og aftensmad er ikke inkluderet i prisen. Du kan købe biodynamiske og alkoholfrie drikkevarer på stedet.

Transport til og fra Thorséng er ikke inkluderet. Jeg kan forsøge at koordinere samkørsel for deltagere om nødvendigt, skriv i tilmeldingsformularen, hvis du ønsker at køre sammen med nogen andre.

  • Tilmelding

    Når du tilmelder dig, sender jeg en faktura til dig, når du har betalt har du sikret dig din plads.
  • Er der eventuelt noget du ikke tåler af mad, eller andet jeg bør vide, noter venligst nedenfor.
  • NOTE: Du må gerne overdrage din plads til en anden, hvis du bliver forhindret, hvis du giver mig besked. Hvis der er nogen på venteliste, er jeg behjælpelig med at overdrage til en anden. Bliver arrangementet aflyst vil du få det fulde beløb tilbagebetalt.