Stress fri

Gi slip på uro i kroppen og få nærvær til gengæld.

Hvordan foregår det og hvor?

På holdet starter jeg  med en guidet chakra healing, som balancerer din krop, dvs. dit nærvær bliver optimeret, du får mere ro i sindet og vil generelt føle dig mere tilpas i din krop.

Efter healing bliver der trænet efter Stott pilates principperne, som fokuserer på vejrtrækning og en stærk holdning. Din holdning og vejrtrækning betyder meget for dit velvære, er du ked af det eller på anden måde har et tungt sind, vil din krop som oftest være mere foroverbøjet og presset sammen. På den måde vil dine lunger og dine indre organer blive presset og dermed ikke fungere optimalt. Derfor hjælper jeg dig med at skabe en god og sund holdning for hele din krop, det indre og det ydre.
Pilates hjalp mig i en stresset periode og ved hvordan det har en positiv effekt på humøret og på det at elske sig selv og sin krop. Alt det skubber nemlig også stress ud af kroppen.

Da jeg er uddannet komplementær hormonterapeut vil jeg dele ud af min erfaring med hvordan kost og tilskud kan hjælpe dig i processen med at blive stress fri.

Via klarsyn vil jeg hjælpe dig med at se hvad der kan være en hindring for at du ikke har lykkedes med at komme af med din stress.

Hver gang afsluttes med en vejrtræknings teknik/meditation, som hjælper din krop og sind til at skabe mere ro og fri fra tankemylder.

ingen hold i øjeblikket

Foregår på Rolighedsvej 45 I Risskov.
Pris 1050 kr.

 

 

Du kan også vælge et individuelt forløb over 3 gange til 1500 kr.
Hver session varer 45 min.
Her bruger jeg både healing og klarsyn til at hjælpe dig med at finde årsagen og skabe ro i din krop.

Hvis du vil booke dig på holdet eller et individuelt forløb kan du udfylde min formular via linket her.

 

 

Jeg har en stor passion for at hjælpe mennesker til at få det bedre, denne gang har jeg fokus på stress.  Selv har jeg været der hvor stress fik mig ned med nakken. Så jeg ved hvordan kan føles. Med de uddannelser og egne erfaringer jeg har arbejdet med de sidste 16 år, giver mig en mulighed for at realisere denne passion.

Min egen korte historie om stress.
En dag jeg var på arbejde ( arbejde i et IT firma i regnskabsafdelingen) troede jeg, at jeg havde fået astma, kunne ikke trække vejret ordenligt og skyndte mig at kontakte min læge. Lægen sagde beroligende, hvis det var astma kunne du ikke snakke og trække vejret på den måde jeg kan høre du kan i telefonen. Det må være stress!

Stress? Havde et fantastisk arbejde, dejlige kollegaer og masser af frihed under ansvar, dejlig familie osv. Havde overhovedet ikke travlt på mit arbejde, kunne ikke forstå det kunne ramme mig.
Men nu har jeg fundet ud af hvad som var galt.

Med min uddannelse til clairvoyant og healer har jeg fået så megen indsigt i mig selv, at jeg har fundet årsagen til min stress dengang.

Der er så mange årsager til at du kan få stress, det behøver ikke være fordi du har travlt eller har meget at se til. Det er din måde at håndtere dit liv på.

Hvis du ikke lytter til din krop, vil stress føre til sygdom over tid. Til gengæld vil alle mennesker, der over tid udsættes for pres opleve, at deres krop på et tidspunkt siger fra enten psykisk eller fysisk,  pga overbelastningen. Hvor lang tid det tager før du evt. bliver syg af stress, afhænger af karakteren af presset, muligheden for at restituere i perioden, din evne og mulighed for at håndtere presset og endelig af hvor lang tid du befinder sig i presset. Der findes ingen supermænd/woman og derfor kan ALLE mennesker blive syge af stress, men ikke alle bliver stressede, da ikke alle mennesker befinder sig i situationer, der for dem er stressende.

 

Anja Nøddebo_0020 copy