Velkommen til DIT univers

"Live a life you love in a body you love"

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til at få en stærk, smidig og flot krop med pilates, yin yoga & mobilitets træning. Jeg vil love dig, at du aldrig vil kede dig – men du bliver afhængig, så er du advaret.

For mig handler det om at undervise med variation, derved arbejder du med alle dine muskler i din krop. Jeg elsker at arbejde med alle facetter af kroppen og sindet. Derfor finder du ud over træning også yin yoga, mobilitetstræning og healing/meditationer.

Træning & spiritualitet er min passion og det er vigtigt for mig at mit univers er en nydelse for krop, sind & sjæl.

Nyd livet, få hvert øjeblik til at give mening.

Hop ind i fællesskabet på facebook HER

 

Link til næste LIVE finder du herunder - glæder mig til at mødes med jer alle.

Zoom online med spørgsmål 

 

 

 

 

Udforsk  mit online bibliotek & find en træning, meditation eller challenge som passer til dit behov & humør.