Vilkår & handelsbetingelser

Køb hos Pilates Pro

Accept:

Følgende vilkår og betingelser vedrører levering af tjenester eller salg af produkter (herunder fysiske produkter eller materiale, der kan streames fra webstedet. Ved alle køb hos Pilates Pro acceptere du automatisk vores forretningsbetingelser.

Vilkår & Forretningsbetingelser:

Ved køb af abonnementhos Pilates Pro, bliver du trukket et fast beløb hver måned på købsdatoen, indtil du opsiger abonnementet.

Når du har oprettet et abonnement hos Pilates Pro indebærer det, at du automatisk tilmeldes Pilates Pro´s Nyhedsbrev, og at din e-mailadresse bruges af Pilates Pro til at sende information om nye videoer, ændringer i datapolitik eller forretningsbetingelser, priser og lign. Du vil efter opsigelse stadig modtage vores nyhedsmails, med mindre du selv afmelder dette. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at sende en mail til info@pilatespro.dk.

Det er ikke tilladt at kopiere eller dele videoer fra Pilates Pro online, uden at du har fået et skriftligt samtykke fra Anja Nøddebo.
Det er heller ikke tilladt, at dele informationer til andre omkring indhold eller personer, i den lukkede Facebook gruppe, som hører med til Pilates Pro online abonnementet.

Alle oplysninger i den lukkede Facebook gruppe er personlige og fortrolige – misbrug af denne tillid vil medføre udelukkelse af gruppen.

Pilates Pro kan på intet tidspunkt drages til ansvar for brugerens helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af onlineundervisningen på Pilates Pro online. Al deltagelse i undervisning, afholdt af Pilates Pro sker på eget ansvar.

Brugerkonto:

Vi tildeler dig et brugernavn / adgangskode og kontooplysninger for at gøre det muligt for dig at få adgang til og bruge bestemte områder på vores websted eller kræve, at du opretter din egen kontoadgang ved hjælp af et brugernavn / adgangskode, du har valgt (“Login”). Hver gang du bruger dit login, anses du for at være autoriseret til at få adgang til at bruge vores websted på en måde, der er i overensstemmelse med denne aftale. Vi har ingen forpligtelse til at undersøge tilladelsen eller kilden til sådan adgang eller brug af vores websted.

Du er alene ansvarlig for at beskytte sikkerheden og fortroligheden af ​​dit eget personlige login og for alle aktiviteter på vores websted, der bruger dette login.

Du skal straks underrette os om enhver uautoriseret brug af dit login eller enhver anden overtrædelse eller truet overtrædelse af vores websteds sikkerhed, du muligvis er opmærksom på.

Privat:

Ved at oprette et abonnement, accepterer du samtidig at Pilates Pro behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik

Generel betaling:
Alle køb kan kun betales gennem webshoppen. Der tages ikke imod kontanter. Ved prisændringer sendes der en email 30 dage før prisændringerne træder i kraft.

Køb af kursus/workshop
Når du har købt et kursus eller workshop, er tilmeldingen bindende og det er herefter ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb.
Ved afbud senest 14 dage før start, kan du få hele dit indbetalte beløb tilbage, minus et gebyr. (3%)

Ved aflysning af kurser, workshops eller personlige bookninger fra Anja Nøddebo, refunderes hele det indbetalte beløb.

Refundering af abonnement:

Du kan til en hver tid, opsige dit abonnement. Ved opsigelsen løber abonnementet måneden ud. Refundering er ikke muligt for den købte måned uanset opsigelsestidspunktet. Abonnement administreres af abonnenten selv, via login på Pilates Pro hjemmesiden. Du har 14 dages fuld returret på køb af medlemsskab hos Pilates Pro, på den betingelse at du ikke har streamet træningsindholdet.