Workshop

Forkæl din krop fra inderst til yderst

Giv dig selv eller en du holder kær, en 3 timers selvforkælelse med pilates, yin yoga og en healende meditation med fokus på indre ro.

Denne dag vil jeg forkæle dig fra inderst til yderst. Glem tid & sted og for en stund blot ha DIG selv i fokus.

Med denne workshop ønsker jeg, at du får god kontakt til dine egne behov og dermed skabe mere nydelse og velvære til din krop, men også dit sind. Din krop fortæller dig alt, hvis du tager dig tid til at lytte til den.

Dagen starter med 1 times pilates flow, hvor øvelserne vil være koncentreret om din rygsøjle, frigive energi og bevægelighed. Derefter 75 minutters yin yoga, hvor du ligger i de forskellige stillinger i 3-5 minutter og blot åbner op for endnu mere energi, flow og bevægelighed og ikke mindst kærlighed til dig selv.

Efter yin yoga, vil der være en lille nydelses pause, hvor jeg laver en dejlig beroligende te og lidt julegodt, derefter er du klar til en healende meditation med fokus på indre ro, en healing som vil hjælpe dig med at komme i et naturligt flow med din fysiske og mentale trivsel, hvor du er åben for livet, dets foranderlighed og de muligheder det indebærer.

Tirsdag den 28. december fra 9.30 – 12.30 

Det eneste du skal have med er en måtte, behageligt tøj, varmt tøj/sokker og et tæppe.

Du tilmelder dig ved trykke på Book din plads – skriv hvilket hold du vil på i beskedfeltet – Pris 350 kr. som betales via mobilepay til 21710707  – betales først når du har fået bekræftelse på at du er tilmeldt.

Ved for få deltagere udsættes workshoppen.

Book din plads

Ledmobiliserende workshop – få mere ud af din træning, mindre smerter og mere bevægelighed

Denne workshop er for dig der ønsker at blive mere bevægelig, vække nervesystemet til at få max ud af din øvrige træning, eller blot få færre smerter ved øget bevægelighed.

Gennem mobiliseringen af leddene, altså hvor du med langsomme bevægelser arbejder med dine led som de er skabt til at bruges, vil du opleve mindre smerter og mere fleksibilitet. Derudover vil du opleve du får mere effektivitet i din træning uanset hvilket sport du dyrker.

Læs hvad andre deltagere har sagt:

“Det var virkelig godt og effektivt Anja – tak for det

“Det var så feeeeeedt og sikke en forskel, det var vildt at gå fra mega stiv krop til smidig krop. Tak Anja”

Tag din egen måtte og et tæppe med og tag noget tøj på, hvor du kan bevæge dig frit. Tag en notes blok med, så du kan lave dine egne notater undervejs.
Jeg overholder alle regler vedr. covid 19

Workshoppen finder sted: Mollerupvej 7 – Mollerup Golf Club

Book din plads