Workshop

Healende Yin yoga

 Søndag d. 9 oktober kl. 10.30 – 12.00

Jeg forener yin yoga og healing

Adresse: mollerupvej 7, Risskov

Pris 150 kr. betales via mobilepay 21710707. Tilmelding via formularen

Navn
skriv hvilken workshop du tilmelder dig. Jeg sender dig en bekræftelse på din deltagelse i en ny mail.

 

Fredag den 14. oktober kl. 10.00 – 17.00

Vil du lære hvordan du kan bevare roen og freden i din krop, uanset hvor meget kaos der er i livet omkring dig?

Gennem healing, meditation & forskellige øvelser, hjælper vi dig til at finde vej til din indre ro & styrke.

Vi arbejder intuitivt og mærker efter hvad hver enkelt deltagers behov er, derfra sammen sætter vi et specifikt program til denne gruppe som er tilmeldt.

Du får konkrete og brugbare redskaber så du kan fortsætte din udvikling derhjemme.

Hvis du igen finder dig selv i en situation, hvor du mangler ro, eller hverdagen indhenter dig med sit stress og frustrationer.

Det kræver kun, at du ønsker at arbejde med dig selv og har lyst og mod til at turde lytte til dig selv.

Alle får en individuel feedback/ clairvoyance på dagen.

Fordelene ved at få mere indre ro:

du højner din energi, du får mere glæde & overskud, større fokus og koncentration, større selvindsigt & mere selvkærlighed

Hvem er vi:

Julie er psykoterapeut & clairvoyant medie & healer

Anja er coach & clairvoyant medie & healer

Sted:  Mollerupvej 7, Risskov – gratis parkering

Pris:  1.500 kr for hele dagen inkl. vand, te og snacks

Medbring din egen frokost.

Navn
skriv hvilken workshop du tilmelder dig. Jeg sender dig en bekræftelse på din deltagelse i en ny mail.

 

Spirituel udvikling

Det kan kræve både styrke & mod at arbejde med sin personlige udvikling. Det kan føles som en rejse der aldrig slutter – det gør den heller ikke, men jeg lover dig,

at når du først tør starte på rejsen i dit eget univers, skriver jeg under på, at det er det hele værd.

Dine tanker skaber følelser som igen skaber handling.

Jeg møder ofte mennesker, som har masser af tanker og følelser, men selve handlingen udebliver. De har ikke kontakt til deres egen krop og mærker ikke hvad der er rigtigt og forkert.

Selv har jeg gået vejen og vil nu hjælpe dig, med at gå din vej i din personlige udvikling, hvor du får bedre kontakt til din krop & sjæl.

Hvorfor?

Jo fordi, når du lærer dig selv bedre at kende vil du mærke friheden i at være den du er, uanset hvad der foregår omkring dig. Du er tro mod dine egne værdier og elsker dig selv.

Jeg vil dele med dig hvor meget kærlighed og lys der er fra universet, du er aldrig alene.

Igennem healing & meditationer, energiarbejde, mød dine guider, øvelser der giver dig tro & indsigter, vil jeg denne dag give dig mod og styrke til at fortsætte din egen personlige rejse. Jeg arbejder også intuitivt ud fra de personer der kommer til denne personlige rejse. Hver deltager får et budskab med hjem til den videre udvikling.

Er du klar til at starte din rejse sammen med mig og en gruppe som er klar til at dele sin rejse med dig?

Jeg er klar til at dele ud fra min egen rejse:

Fredag den 4. november kl. 10.00 – 16.00

Mollerupvej 7 – Risskov

Pris 975 kr. inkl te & snacks

Navn
skriv hvilken workshop du tilmelder dig. Jeg sender dig en bekræftelse på din deltagelse i en ny mail.

 

Værtinde: Anja Nøddebo, clairvoyant medie

Medie: Thomas Sonne Nielsen, clairvoyant medie

Budskabs-klarsynet er en aften med blandede spirituelle bolsjer, hvor jeg, Thomas, stiller mig til rådighed som kanal for både den sjælelige verden (os her på jorden) og for den åndelige verden for, at livet & ånderne kan nå jer med beskeder, som kan være enten til en af jer helt personligt eller fælles beskeder, som er til os alle sammen. Jeg når rigtig mange budskaber og varierer livligt mellem alle mulige former for clairvoyance og medieskab ved at følge åndernes vejledning givet i nuet. Efter pausen tegner jeg en lille serie af forskellige slags tegninger og eksperimenter for udvalgte blandt jer og/eller for alle.

Jeg blander clairvoyance/auralæsning (læsning af din energi) med sjælelæsning (dit dybe livsformål) og med beskeder fra jeres guider og fra mine guider. Og hvis en enkelt afdøde har behov for at aflevere sit budskab, skaber mine guider nok også plads til det. Nogle gange sker det, at hvad der ser ud som en individuel og personlig besked, også kan give inspiration til andre og dermed også indeholde lag af en kollektiv besked. Og endelig er der beskeder, som jeg ved er til os alle, som er forsamlet og måske endog til alle – som i alverden.

 Efter pausen tegner jeg så en række budskabstegninger, som mine guider vil inspirere mig til: Det kan være jeg bliver opfordret til at tegne en af jeres auraer (auraens farver og/eller dens symboler) eller til at tegne jeres guider eller tegne energi-tegninger, hvis budskaber guiderne så fortæller mig, at jeg skal give videre til en eller flere af jer eller til os alle. Jeg kan blive ført til at tegne et portræt af en afdøde eller måske endda at eksperimentere vildt og frit. Til allersidst samler vi op og deler, hvad vi har fået ud af aftenen.

Klarsyns-aftenen foregår tirsdag den 29. november 2022 kl. 19.00 til cirka 21.20 (cirka) hos:

Pilates Pro ved Anja Nøddebo

Mollerupvej 7

8240 Risskov

Prisen er 300,- kr. per pers. Der serveres kaffe, te og chokolade osv. Max deltagerantal er cirka 20-25 personer.

TILMELDING & FORUDBETALING NØDVENDIG. Du tilmelder dig enten hos Anja på tlf. 21710707 https://pilatespro.dk/kontakt  eller ved at sende en besked via Thomas’ hjemmeside, hvor du finder en praktisk tilmeldingsblanket https://www.tsnielsen.com/dk/event/page/182-budskabs-klarsyn-risskov eller send en sms til Thomas på tlf. 26244682. Skriv dit navn og det antal pladser, du ønsker. Derefter kan får du at vide, hvordan du skal betale.

Vi glæder os til en spændende aften med høje energier og kærlighed mellem sjælene – her og der!

Vel mødt & mange kærlige hilsener, Anja & Thomas + ånderne

WORKSHOP DINE ÅNDELIGE GUIDER

Kendskab & venskab, udveksling & samarbejde!

– velegnet for sensitive mennesker, healere, clairvoyante, medier og trancemedier.

Arrangør: clairvoyant medie Anja Nøddebo

Underviser: clairvoyant medie Thomas Sonne Nielsen

Denne workshop handler om det smukke sjælelige bånd, der er mellem det jordiske menneske og de ånder, som ønsker at inspirere os, støtte os, undervise os og også samarbejde med os. Et samarbejde på tværs af livets skel, som kan danne en levende bro mellem himmel og jord, hvis vi selv vælger indgå i denne sjælsrelation af frie viljer med åbent sind og hjerte. Er du klar til at lære dine guider mere bevidst at kende og opdyrke et venskab med dem? Vi fokus på, at DU lærer dine guider at kende, og der kan sagtens være mange, især hvis du udøver healing og medieskab. Jo mere du selv er bevidst om dine egne åndelige evners mangfoldighed, jo flere mangfoldige ånder kan samarbejde med dig og din energi.

Traditionelt bliver disse kærlige, healende og oplysende ånder kaldt for GUIDER, men de kunne også kaldes skytsånder, inspiratorer, mentorer, hjælpere, men man kunne også kalde dem: sjælevenner. En af mine egne guider, der ofte trancetaler igennem mig, bryder sig ikke om ordet GUIDE, der han siger, at han ikke arbejder med turisme, men kalder sig selv for LEDSAGER. Jeg synes, at ledsager klinger så fint, for det er præcis, hvad ånder tilbyde os: FØLGESKAB. Og så er det op til både dem og os i fællesskab at bestemme, hvad det følgeskab, skal bestå af og udvikle sig til.

Guiderne tilbyder os faktisk deres bevidsthed, deres energi og visdom, hvis vi åbner os for dem. De har ofte en rigdom af erfaringer fra både deres tidligere jordiske liv og fra det sted, hvor de lever nu i den åndelige verden. De har indblik i os og indsigter at give os som gaver. At sanse og åbne dig for guiderne er ren åndelige bestyrkelse. Det er at knytte venskaber af sjælelig dimension, for de er venner med din sjæl og hjælper dig med at kultivere åndens frugter i dit sind og liv.

Desuden støtter de dig i dine åndelige praksisser: udøvelse af healing, clairvoyance, afdødekontakt, trance, kanalisering og inspiration, fordi de kan føje deres energi og bevidsthed til din. At åbne dig for dine guider at anerkende, at du er del af deres åndelige cirkel eller kreds. Din anden sjælelige familie, hvori du er det vigtige jordiske led – du er også dine guiders ledsager. Du kan tilbyde dem mulighed for at få overført deres energi og inspiration til det jordiske: til aktiviteter og projekter og til andre mennesker.

INDHOLD

Workshoppen starter med et foredrag ved Thomas om, hvem guiderne er, og om hvordan guiderne kan inspirere os, og hvordan vi kan åbne os for dem.

Fokus på den åndelige kommunikation med guiderne: Fra basal sansning af guidernes tilstedeværelse over sansningen af deres afsendte energi og inspiration til dialog/kommunikation med dem: Tankeudveksling. Ser du guiderne eller føler du dem? Det er ikke nødvendigt at se dem: du kan føle dem og åbne dit sind/væsen for at smelte sammen med deres bevidsthed, så de ikke kun viser dig billeder eller får dig til at føle følelser, men gør så du opsamler deres tanker og den viden, de søger at influere dig med.

Til sidst taler Thomas kort om de roller, guiderne kan have for os, og vi for dem: Hvad er udbyttet for begge parter af denne gensidighed?

Workshoppens øvelser:

– KONKRET SANSNING AF DINE GUIDER gennem en guidet meditation ved Thomas. Lære en eller flere guider at kende. Kendetegn, genkendelse af energi – guidernes personlighed og væsen, guidernes interesser, viden og projekter. Indsigt i guidernes liv og bevidsthed.

– BEVIDSTHEDSTILSTANDE OG GUIDERNES NÆRVÆR. Vi skal afprøve, hvor du er i forskellige bevidsthedstilstande, og hvordan de påvirker måden, du sanser og udveksler med dine guider på:

– i normal tilstand med åbne øjne

– i meditativ tilstand med lukkede øjne

– i passiv tranceagtig tilstand

– i aktiv stimuleret tilstand.

Jeg vil bede først den ene af dine guider føre dig igennem disse forskellige lag af din egen bevidsthed og dernæst en anden guide, for at du kan mærke, hvad der er godt for dem og godt for dig, og hvordan du sanser deres nærvær og deres ønske om, hvordan de vil arbejde med dig og i hvilken tilstand.

– endnu en guidet meditation, hvor du modtager en masse BUDSKABER OG SYMBOLER FRA DINE GUIDER til dit eget liv.

– en øvelse, hvor DINE GUIDER DEMONSTRERER DERES VIDEN OM ANDRE MENNESKER: du lytter til/føler dine guider og videregiver, hvad guiderne kan fortælle om det andet menneskes liv og de budskaber, som dine guider har til dem. På denne måde kan dine guider vise, at de har en viden, du ikke selv har. Øves 2 og 2.

– GUIDERNES BESTYRKELSE AF DIT ÅNDELIGE ARBEJDE: så har vi en øvelse, hvor du selv vælger en åndelige aktivitet, som du er bekendt med (healing, afdødekontakt, trancehealing/trancetale, clairvoyance, kanalisering fx men kan også være andre ting: at synge, håndlæsning og andet) og inden du starter, involverer du din(e) guide(r) bevidst i processen og beder dem om at forstærke dit arbejde og influere din aktivitet mest muligt. Øves 2 og 2. Feedback gives også 2 og 2 og derefter fælles opsamling, så vi alle har glæde af hinandens erfaringer. Denne øvelse laves både lørdag og søndag, så du kan du kan raffinere samarbejdet med ånderne og måske endda prøve det af på en ny aktivitet.

– DIALOG MED DINE GUIDER OM DIN SITUATION: en decideret dialog/samtale med dine egne guider om det, du ønsker at spørge dem om. Her vil du lære, hvordan du inviterer dine guider til at samtale om et emne/tema, som du ønsker at tale med det om. Hvordan skal du spørge, og hvordan skal du lytte. Den åndelige samtales kunst. Konkrete og udbydende råd fra dine guider til dig.

– GUIDERNES INSPIRATIONER TIL OS ALLE. Her vil vi sidde i små grupper/cirkler, og I lader jeres guider influere jeres bevidsthed, så I kan viderebringe deres inspiration og tanker som talt inspiration på skift i cirklen. Guiderne har ikke kun noget at sige til det enkelte menneske, de ledsager, men til flere mennesker, til større fællesskaber og måske endog til hele menneskeheden.

– GUIDERNES HEALING både til dig og til en anden. Hvordan guiderne kan heale dig – ikke kun healing som ’reparation’ men healing som kærlighed til udfoldelse af mere af din sjæl. Hvordan guiderne kan heale andre gennem dig.

– THOMAS’ GUIDER DEMONSTRERER TRANCETALE for jer som afslutning på lørdagen, hvor guiderne kan tale direkte til jer om jeres samarbejde med dem. Samtidigt får I muligheden for at opleve og studere, hvordan et medie bygger en mentalt trancetilstand op, som guiderne kan træde ind i og trancetale igennem.

– ET KIG PÅ TRANCETILSTANDE OG TÆTHED MED GUIDERNE I BEVIDSTHEDSSAMMENSMELTNINGEN. Sjælelig synenergi mellem ånd og medie – hvor mediet trækker sig i baggrunden og åndens personlighed og nærvær får lov at overstråle mediets personlighed. Udforsk om du et potentiale for trancemedieskab, som kan udvikles i tæt samarbejde med dine guider. Trancetilstanden udforsker vi blidt og harmonisk under min guidning om søndagen.

 

– INDIVIDUEL FEEDBACK, da jeg har mine måder til både at aflæse din aura og få indsigter fra mine guider om din udvikling, så giver jer alle en kort personlig feedback først på søndagen, så du kan vælge at bruge feedbacken i dagens øvelser.

 

– OPSAMLING i fællesskab: Har du startet og/eller udbygget din venskab med guiderne? Hvordan? Vi sætter os til sidst i cirkelformation, hvor jeg leder jer os ind i en taksigelsesmeditation til ånderne.

 

HUSK at medbringe din egen notesblok/bog og pen, da du vil modtager mange indtryk og indsigter i løbet af weekenden, som er gode at fastholde. Så kan du også hurtige skitsere guidernes ansigter og symboler ned, når du bliver dem vist/sanser dem.

MØDETIDEN

Mødetiden er fra kl. 09.40, og vi lukker døren og går i gang kl. 10.00 præcist.

DATOER

Lørdag den 19. november 2022           kl. 10.00 – 17.00

Søndag den 20. november 2022          kl. 10.00 – 16.00

STED

Det foregår

Pilates Pro ved Anja Nøddebo

Mollerupvej 7

8240 Risskov

 

SERVERING

Te, kaffe, kage, frugt, chokolade & snack.

MEDBRING

Medbring din egen frokost, der kan spises på 30 minutter. Medbring din egen pen og notesblok. Husk at tage sutsko og/eller varme sokker med!

PRIS

Prisen er 3.000,- kr. inkl. moms og inkludere te, kaffe, kage og snacks.

TILMELDING OG BETALING

Tilmeld dig ved at kontakte enten hos Anja enten på tlf. 21710707 eller via Anjas hjemmeside  https://pilatespro.dk/kontakt  eller ved at sende en besked via Thomas’ hjemmeside, hvor du finder en praktisk tilmeldingsblanket https://www.tsnielsen.com/dk/event/page/182-budskabs-klarsyn-risskov eller send en sms til Thomas på tlf. 26244682.Herefter fremsender vi dig betalingsinfo. Betalingsfristen er senest den 11/11. Husk din plads er først sikret, når du har indbetalt til enten Anja eller Thomas.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os!

Mange kærlige hilsner, Anja & Thomas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forkæl din krop fra inderst til yderst

Giv dig selv eller en du holder kær, en 3 timers selvforkælelse med pilates, yin yoga og en healende meditation med fokus på indre ro.

Denne dag vil jeg forkæle dig fra inderst til yderst. Glem tid & sted og for en stund blot ha DIG selv i fokus.

Med denne workshop ønsker jeg, at du får god kontakt til dine egne behov og dermed skabe mere nydelse og velvære til din krop, men også dit sind. Din krop fortæller dig alt, hvis du tager dig tid til at lytte til den.

Dagen starter med 1 times pilates flow, hvor øvelserne vil være koncentreret om din rygsøjle, frigive energi og bevægelighed. Derefter 75 minutters yin yoga, hvor du ligger i de forskellige stillinger i 3-5 minutter og blot åbner op for endnu mere energi, flow og bevægelighed og ikke mindst kærlighed til dig selv.

Efter yin yoga, vil der være en lille nydelses pause, hvor jeg laver en dejlig beroligende te, derefter er du klar til en healende meditation med fokus på indre ro, en healing som vil hjælpe dig med at komme i et naturligt flow med din fysiske og mentale trivsel, hvor du er åben for livet, dets foranderlighed og de muligheder det indebærer.

dato kommer snart

Det eneste du skal have med er en måtte, behageligt tøj, varmt tøj/sokker og et tæppe.

Du tilmelder dig ved at udfylde kontaktformularen.

Pris 350 kr. som betales via mobilepay til 21710707  – betales først når du har fået bekræftelse på at du er tilmeldt.

Ved for få deltagere udsættes workshoppen.

Navn
skriv hvilken workshop du tilmelder dig. Jeg sender dig en bekræftelse på din deltagelse i en ny mail.

 

Led mobiliserende workshop – få mere ud af din træning, mindre smerter og mere bevægelighed (ingen pt)

Denne workshop er for dig der ønsker at blive mere bevægelig, vække nervesystemet til at få max ud af din øvrige træning, eller blot få færre smerter ved øget bevægelighed.

Gennem mobiliseringen af leddene, altså hvor du med langsomme bevægelser arbejder med dine led som de er skabt til at bruges, vil du opleve mindre smerter og mere fleksibilitet. Derudover vil du opleve du får mere effektivitet i din træning uanset hvilket sport du dyrker.

Læs hvad andre deltagere har sagt:

“Det var virkelig godt og effektivt Anja – tak for det

“Det var så feeeeeedt og sikke en forskel, det var vildt at gå fra mega stiv krop til smidig krop. Tak Anja”

Tag din egen måtte og et tæppe med og tag noget tøj på, hvor du kan bevæge dig frit. Tag en notes blok med, så du kan lave dine egne notater undervejs.

Workshoppen finder sted: Mollerupvej 7 – Mollerup Golf Club